Ontbijt

Het voornamelijk biologische ontbijt wordt in de woonkeuken beneden geserveerd of bij mooi weer buiten op het zonnige ochtendterras.

Het ontbijt bestaat uit warme broodjes, croissants, een eitje, diverse kazen, verse jus en een verse fruitsalade, yoghurt en muesli, thee en koffie.

Wanneer u vleeswaren wenst of andere wensen heeft graag even in overleg.

 

 

 

 

Annulering

Wanneer een definitieve reservering voor de Bed and Breakfast is gemaakt  geldt voor annulering het volgende:

Bij annnulering meer dan 14 dagen van tevoren is annuleren gratis.

Bij annulering van 14 tot 10 dagen voor aankomstdatum bedragen de kosten 25% van het verschuldigde bedrag.

Bij annulering van 9 dagen tot 6 dagen voor de aankomstdatum bedragen de kosten 50% van het verschuldigde bedrag.

Bij annulering van 5 dagen of minder voor de aankomstdatum bedragen de kosten 100% van het verschuldigde bedrag. 

Om eventueel in aanmerking te komen voor teruggave van het betaalde bedrag dient u de annulering zo spoedig mogelijk per email of telefonisch aan ons door te geven.

Na overleg zal het afgesproken bedrag zsm aan u worden overgemaakt doch uiterlijk binnen 21 dagen. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats. De reserveringskosten bent u ook verschuldigd wanneer u niet komt opdagen.

Aansprakelijkheid 

Aansprakelijkheid Bed and Breakfast In de tuin van Dorth kan niet aansprakelijk worden gehouden voor door de gast of derden ten gevolge van het verblijf in de bed and breakfast geleden schade, de gast vrijwaart bed and breakfast In de tuin van Dorth dienaangaanden. 

Dor bed and breakfast in de tuin van Dorth wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor verlies, diefstal, schade of ongevallen, veroorzaakt aan personen en /of goederen tijdens of ten gevolge van het verblijf in de bed and breakfast.