Kamers

B&B "In de tuin van Dorth" is exclusief voor u! U bent de enige gasten en geniet dus van de tuin en de kamer in alle rust.

De B&B heeft max. drie tweepersoonsslaapkamers te verhuren op de eerste etage.

U kan alleen komen of met zn tweeen, of met het hele gezin of met vrienden, maar u deelt nooit de badkamer met voor u onbekende gasten. Er is dus ruimte voor 2 personen, 4 of 6. En bij uitzondering is de slaapbank op een van de kamers ook nog te gebruiken, dus  8 personen is bij uitzondering ook mogelijk. Dit gaat in overleg.

De slaapkamers zijn ruim en smaakvol ingericht. De bedden zijn van verschillend formaat en hardheid. U kan dus kiezen uit welke kamer of bedden u wenst.

De ruime en frisse badkamer met douche, toilet en wastafel is midden op de verdieping gelegen. U kan dus in alle privacy badderen. Handdoeken zijn aanwezig. Een waterkoker, koffie en diverse soorten thee zijn ook aanwezig op de verdieping.

U ontbijt beneden in de ruime woonkeuken en wanneer het weer het toelaat buiten op het ochtendterras of op de picknicktafel midden in het gazon aan de rand van de vijver. Het ontbijt bestaat uit diverse broodjes, diverse soorten kaas, zoetigheden, een vers eitje, vers geperste jus, verse fruitsalade met biologische yoghurt en muesli, koffie van versgemalen bonen met evt. warme melk en diverse soorten thee.

Wanneer u vleeswaren wenst of andere ontbijtwensen heeft dan is dit uiteraard mogelijk.

Honden zijn welkom voor 10 euro per nacht per hond. Er lopen twee katten, drie loopeenden en een lieve hond op het perceel vrij rond.