Kamers

B&B "In de tuin van Dorth" is exclusief voor u! U bent de enige gasten en geniet dus van de tuin en de kamer in alle rust.

De B&B heeft twee tweepersoonsslaapkamers te huur op de eerste etage en een aparte zitkamer met een prachtig uitzicht op de tuin.

U kan alleen komen of met zn tweeen, of met het hele gezin of met vrienden, maar u deelt nooit de badkamer met voor u onbekende gasten. Er is dus ruimte voor 2 personen voor 3 of 4. De kamers worden echter nooit apart verhuurd, dus er zijn geen andere gasten aanwezig. De badkamer is dus exclusief voor u.

De slaapkamers zijn ruim en smaakvol ingericht. De bedden zijn van verschillend formaat en hardheid. U kan kiezen uit welke kamer of bedden u wenst.

De ruime en frisse badkamer met douche, toilet en wastafel is midden op de verdieping gelegen. U kan dus in alle privacy badderen. Handdoeken zijn aanwezig. Een waterkoker, koffie en diverse soorten thee zijn ook aanwezig op de verdieping.

U ontbijt beneden in de ruime woonkeuken en wanneer het weer het toelaat buiten op het ochtendterras of op de picknicktafel midden in het gazon aan de rand van de vijver. Het ontbijt bestaat uit diverse broodjes, diverse soorten kaas, zoetigheden, een vers eitje, vers geperste jus, verse fruitsalade met biologische yoghurt en muesli, koffie van versgemalen bonen met evt. warme melk en diverse soorten thee.

Wanneer u vleeswaren wenst of andere ontbijtwensen heeft dan is dit uiteraard mogelijk.

Tarieven

Kamer 1 met aparte zitkamer 95 euro per nacht. Drie of meer nachten dan 90 euro per nacht.

Een tweede kamer erbij 85 euro per nacht. Drie of meer nachten 80 euro per nacht.

 

Honden zijn welkom voor 10 euro per nacht per hond.

Er lopen twee katten, Bert en Pien, drie loopeenden, Martin, Cheryl en Tante Cor, en een lieve hond, Puk, op het perceel vrij rond.