B&B

B&B "In de tuin van Dorth" is exclusief voor u! U kunt alleen komen, met z'n twee├źn, met het hele gezin of met vrienden. De kamers worden nooit apart verhuurd, u bent de enige gasten en geniet dus van de tuin en de kamer in alle rust en deelt nooit de badkamer met voor u onbekende gasten.

De B&B heeft twee tweepersoonsslaapkamers te huur op de eerste etage en een aparte zitkamer met een prachtig uitzicht op de tuin. De slaapkamers zijn ruim en smaakvol ingericht. De bedden zijn van verschillend formaat en hardheid. U kan kiezen uit welke kamer of bedden u wenst.

De ruime en frisse badkamer met douche, toilet en wastafel is midden op de verdieping gelegen. U kan dus in alle privacy badderen. Handdoeken zijn aanwezig. Een waterkoker, koffie en diverse soorten thee zijn ook aanwezig op de verdieping.

U ontbijt boven in de zitkamer met het prachtige uitzicht op de tuin.  Wanneer het weer het toelaat buiten op het ochtendterras of op de picknicktafel midden in het gazon aan de rand van de vijver. Het ontbijt bestaat uit diverse broodjes, diverse soorten kaas, zoetigheden, een vers eitje, vers geperste jus, verse fruitsalade met biologische yoghurt en muesli, koffie van versgemalen bonen met evt. warme melk en diverse soorten thee.

Wanneer u vleeswaren wenst of andere ontbijtwensen heeft dan is dit uiteraard in overleg mogelijk.

Tarieven

  • Kamer 1 met aparte zitkamer 110 euro voor een nacht. Vier nachten of meer voor 100 euro per nacht.
  • Een tweede kamer erbij 95 euro per nacht.  
  • Honden zijn welkom voor 15 euro per nacht per hond.
  • In juli en augustus en september zijn hoogseizoen tarieven van toepassing
  •           kamer 1 kost dan 120 euro per nacht, voor vier nachten of meer 115 euro per nacht.
  •           Kamer 2 erbij kost dan 100 euro per nacht. Twee kamers, vier personen wordt dan 220 euro per nacht.

Er lopen twee katten, Bert en Pien, drie loopeenden, Martin, Cheryl en Tante Cor, kippen en haan, en een lieve hond, Puk, op het perceel vrij rond.

Wanneeer u uw hond meeneemt mag deze los wanneer dit geen gevaar voor de vrijlopende beesten oplevert, anders graag aan de lijn.