6 personen

Welkom In de tuin van Dorth.

Wanneer u met zn vijven of zessen komt, met het hele gezin, en opa en oma of uw vrienden komt kan u alle drie de kamers huren.

U heeft dan beschikking over de grote kamer, de tuinkamer of de koele kamer.

 De grote kamer is een ruime kamer met een oppervlakte van 32 m2. De kamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed, een luxe boxspring van 180x200 en is voorzien van een zitje en een eet- annex werktafel. Een ruime kledingkast is ook aanwezig. De kamer is gelegen in het voorhuis aan de noordzijde van het huis. Deze fijne kamer heeft een prachtig uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde. Aan de voorzijde kijkt u uit op landgoed Dorth over de landerijen heen, en aan de achterzijde op de bloemrijke tuin en heeft u een prachtig vergezicht.

 De tuinkamer is een ruime kamer met een oppervlakte van 28 m2. U slaapt op een comfortabel tweepersoonsbed, een luxe boxspring van 160x200. De kamer heeft een gezellig zitje met een fenomenaal uitzicht op de tuin en een prachtig vergezicht. Deze prettige, lichte kamer heeft een kleine eet- annex werktafel.

De koele kamer heeft een oppervlakte van 18m2 en is gelegen in het voorhuis aan de noordzijde van het huis. De kamer heeft een comfortabel boxspring van 180x200 en is zacht in tegenstelling tot de twee andere bedden. Deze stille, koele kamer heeft een prachtig uitzicht op landgoed Dorth.

De prijs voor drie kamers per nacht is 250 euro. Wanneer u drie nachten of langer wenst te verblijven kost dit 200 euro per nacht extra. 

Honden zijn welkom maar in verband met extra schoonmaakkosten reken ik 10 euro per hond per nacht extra.