4 personen

Welkom In de tuin van Dorth.

Wanneer u met zn drie├źn of met z'n vieren komt, of gewoon twee kamers wenst, kan u kiezen uit twee van de drie kamers.

U kan kiezen uit de grote kamer, de tuinkamer of de koele kamer.

 De grote kamer is een ruime kamer met een oppervlakte van 32 m2. De kamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed, een luxe boxspring van 180x200 en is voorzien van een zitje en een eet- annex werktafel. Een ruime kledingkast is ook aanwezig. De kamer is gelegen in het voorhuis aan de noordzijde van het huis. Deze fijne kamer heeft een prachtig uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde. Aan de voorzijde kijkt u uit op landgoed Dorth over de landerijen heen, en aan de achterzijde op de bloemrijke tuin en heeft u een prachtig vergezicht.

 De tuinkamer is een ruime kamer met een oppervlakte van 28 m2. U slaapt op een comfortabel tweepersoonsbed, een luxe boxspring van 160x200. Dit bed is het hardst van de drie bedden. De kamer is gelegen aan de achterzijde van het huis en heeft een gezellig zitje met een fenomenaal uitzicht op de tuin en een prachtig vergezicht. Deze prettige, lichte kamer heeft een kleine eet- annex werktafel.

De koele kamer heeft een oppervlakte van 18m2 en is ook gelegen in het voorhuis aan de noordzijde van het huis. De kamer heeft een comfortabel boxspring van 180x200 en is zacht in tegenstelling tot de twee andere bedden. Er is een bedbank en een klein bureautje aanwezig. Deze stille, koele kamer heeft een prachtig uitzicht op landgoed Dorth. 

De prijs voor twee kamers is 180 euro per nacht (90 per kamer). Wanneer u 2 nachten verblijft is het 350 euro (87,50 per kamer) en drie nachten 450 euro dus (75 per kamer). Wanneer u langer wenst te verblijven is de prijs in overleg.

Honden zijn welkom, maar ivm extra schoonmaakkosten reken ik 10 euro per hond per nacht extra.