2 personen

Welkom In de tuin van Dorth.

Wanneer u alleen of met z'n tweeen komt kan u kiezen uit een van de drie kamers.

U kan kiezen uit de grote kamer, de tuinkamer of de koele kamer.

 De grote kamer is een ruime kamer met een oppervlakte van 32 m2. De kamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed, een luxe boxspring van 180x200 en is voorzien van een zitje en een eet- annex werktafel. Een ruime kledingkast is ook aanwezig. De kamer is gelegen in het voorhuis aan de noordzijde van het huis. Deze fijne kamer heeft een prachtig uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde. Aan de voorzijde kijkt u uit op landgoed Dorth over de landerijen heen, en aan de achterzijde op de bloemrijke tuin en heeft u een prachtig vergezicht.

 De tuinkamer is een ruime kamer met een oppervlakte van 28 m2. U slaapt op een comfortabel tweepersoonsbed, een luxe boxspring van 160x200. De kamer heeft een gezellig zitje met een fenomenaal uitzicht op de tuin en een prachtig vergezicht. Deze prettige, lichte kamer heeft een kleine eet- annex werktafel.

De koele kamer heeft een oppervlakte van 18m2 en is gelegen in het voorhuis aan de noordzijde van het huis. De kamer heeft een comfortabel boxspring van 180x200 en is zacht in tegenstelling tot de twee andere bedden. Deze stille, koele kamer heeft een prachtig uitzicht op landgoed Dorth.

Wanneer u twee nachten of meer komt kan u ook gebruik maken van een tweede kamer, meestal de tuinkamer, als zitkamer. Deze heeft zo'n fijn uitzicht waar bij slechter weer alsnog heerlijk genoten kan worden van de prachtige natuur waar u op uit kijkt.

De prijs voor een kamer is 95 euro per nacht. Voor drie of meer nachten betaalt u 90 euro per nacht.

Indien u langer wenst te verblijven is de prijs in overleg.

Honden zijn welkom, wel vraag ik een kleine meerprijs a 10 euro per nacht voor de hond.